Löysin viikonloppuna mekon ja lakin yo-juhliin, ja sain aikaiseksi varata parturin ja valokuvaajan. Enää pitäisi kengät ja koru metsästää.

Onnistuin tulemaan kipeäksi, olen nyt melkein viikon ollut toipilaana. Telkkaria on tullut tuijoteltua vähän liiankin kanssa, eikä pääsykokeisiin ole tullut luettua kovin mainittavasti. Onneksi poikakaveri on käynyt piristämässä.

On muuten tuskaisen vaikeaa tuo asunnon hankkiminen! Katseltiin poikakaverin kanssa opiskelija-asuntoja, mutta hakemusta laittaessa pitäisi olla opiskelupaikka jo valmiina. Eipä sitä paljon kenelläkään abilla ole vielä tähän aikaan vuodesta tiedossa, mutta niin vain on ulkopaikkakunnilta tullut mieletön määrä hakemuksia. Jos siis asunnon haussa haluaa päästä pienellä vaivalla, hakemuksen teko jää heinäkuun loppupuolelle, kun opiskelijavalinnoista ilmoitellaan. Silloin jonot ovat tosin jo ehtineet kasvaa järjettömän pituisiksi. Arghh! Tokihan jonotussysteemi on reilumpi kuin ihan vapaa varailu, mutta tuntuu, että kaikki viis veisaavat opiskelupaikkavaatimuksesta hakemuksia jättäessä. Tupla-arghh!

Pääsykoestressiä ei helpota se, että jos en pääse opiskelemaan, mutta poikakaveri pääsee, emme voi muuttaa opiskelija-asuntoon, vaan kämppä pitää löytää yksityisiltä markkinoilta. Siinä onkin sitten astetta kovempi etsintätyö. Tripla-arghh!

Onneksi nyt on tullut kunnon kevät! Huomasin tässä, että ruoho vihertää jo melko lailla, ja aurinko lämmittää mittarinlukemat kahteenkymppiin. Ihanaa. :)